|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Kanoture skåne
Kanotur på Rönneån
Her er et fint mix af stille partier, mindre fosser og løft på max 1 kilometer. Undervejs vil du opleve velordnede overnatningspladser med ildsted og shelter (på svensk: vindskydd), få nærkontakt med en stor, bugtende å og en blanding af skov og åbent landskab.

Padler du de 85 kilometer fra Ringsjön til udmundingen i Skälderviken ved Ängelholm, har du mindst tre dages padling foran dig. De fleste nøjes dog med at starte ved enten Djupadalsmölla eller Stockamöllan, hvor der er kanoudlejere, og stoppe ved Forsmöllan kort før Klippan.


Søerne Halen, Råslången og Immeln
Søerne Halen, Råslången og Immeln er et andet godt sted at tage på kanotur i skåne. De ligger vest for Olofström på grænsen til Blekinge. Her kan du opleve en natur, der flere steder kommer tæt på vildmark.

Med god vilje, og måske ømme arme til følge, kan du nå at besejle det meste af søerne på en weekend.

Lidt sydvest for Olofström ligger en campingplads med et kanocenter, der udlejer kanoer. Herfra kan du sejle via Halen og Raslången ind i Immeln. Undervejs er der i alt tre mindre løft samt et omtrent 1,2 kilometer langt løft ved Alltidhult mellem Halen og Raslången. Husk at leje en kanovogn.

Sørg for at få et godt oversigtskort med, når du sejler ud. Mod et klækkeligt beløb kan du aflevere kanoen i Immeln og undgå at sejle tilbage ad den vej, du kom.

Langs med søerne er der opsat shelters, du kan overnatte i. Men du kan ikke reservere overnatning her. Da området er et populært kanovand, bør du også have et telt med i oppakning. Det er stort set lovligt at telte overalt langs med bredden, men i sommersæsonen må du ikke tænde bål, medmindre det er en officiel bålplads. Hør mere, hvor du lejer kano eller kajak

Kategorier på sider:

Kajak Pakkerejser Outlet Camping Kanoture Sjælland Gode råd kanotur Kampagnetilbud Friluftsudstyr Kanoture Sverige Kano Pakkeliste Hotel Sportstøj Sommerhus leje Kanoture skåne Tøj Rejser og Ferie Kanoture Jylland Gode råd til lejrlivet Redningsveste Flyrejser Kanoture Fyn Fiskegrej
 
 
 Du er her: Kanotur - Rejser Kanotur - - Hvad er Kanotur en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.